Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

1,5 izb.byt s balkónom, nová rekonštr, Hroncova ul,KE-Sever

Ulica: Hroncova
Obec: Košice-Sever
Okres: Košice I
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt
600

Popis nehnuteľnosti

Už prenajaté

Ponúkame na prenájom 1,5-izbový byt s balkónom na ulici Hroncova v Košiciach, časť Sever, s orientáciou bytu na Východ, do kľudného parku. ( blízko ulíc Boženy Nemcovej, Letná, Watsonova).
V blízkosti bloku je kompletná občianska vybavenosť-potraviny a nákupné stredisko, množstvo zelene oproti bloku, zastávky MHD-bus a električky.

Byt má úžitkovú plochu 39m2 + plocha balkónu, nachádza sa na vysokom 1.poschodí z 12, v zrekonštruovanom vežiaku, s meneným výťahom.

Dispozícia bytu:
-obývačka prepojená s kuchynskou časťou
-samostatná spálňa s balkónom
-chodba
-kúpeľňa so sprchou, samostatné wc
-pivnica na prízemí

Byt bol novo zrekonštruovaný a prenajíma sa zariadený novým ešte nepoužitým nábytkom:
-priestranná kúpelňa so sprchovacím kútom
-podlahy-v obývačke sú parkety, v spálni sú plávajúce podlahy. V kúpelni a na chodbe je dlažba.
-plastové okná v celom byte
-kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi
-bezpečnostné dvere, nové omietky, nové radiátory

Zariadenie v byte-viď fotky:
-v kuchynskej časti - kuchynská linka, varná doska, vstavaná rúra, chladnička, stôl a 4 stoličky
-v kúpeľni - sprchovací kút, umývadlo, zrkadlo, práčka, rebrinový radiátor
-v obývačkovej časti - rohový gauč, stolík, poličková komoda, bez televízie
-v spálni- manželská posteľ, komoda
-na chodbe- 2 veľké skrine s policami+na vešanie, vešiaková zostava,

Nájom je vhodný pre 1-2 dospelé osoby. Bez zvierat. Nutný aspoň 1 mesačný depozit. Byt je už voľný na prenájom, aspoň na 1 rok.
Mesačný nájom je pre 1 nájomníka 580 eur/mesiac vrátane energií, bez internetu, ktorý si nájomník zabezpečí na vlastné náklady.
Mesačný nájom je pre 2 nájomníkov 600 eur/mesiac vrátane energií, bez internetu, ktorý si nájomník zabezpečí na vlastné náklady.

Všetky potrebné informácie týkajúce sa nehnuteľnosti ako aj obhliadku Vám zabezpečí licencovaný realitný maklér Ing. Peter Heriban, 0908796298
Realitná kancelária Heriban SK,s.r.o.
Murgašova 3, 040 01 Košice
mobil:0908796298
e-mail: info@kosice-reality.sk
kosice-reality.sk

Vlastnosti

Status:
aktívne
Úžitková plocha:
39 m2
Stav:
úplne prerobený
Celková plocha:
39 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Peter Heriban

Ing. Peter Heriban

realitný maklér, konateľ

  • Slovensky
  • English
  • rusr
  • narks
  • sora

Volám sa Peter Heriban, narodil som sa v r.1980 a pochádzam od Trnavy, kde som vyrastal v rodine s 2 mladšími sestrami. Vyštudoval som vysokú školu Ekonomickú, kde som spoznal aj moju manželku Klaudy. V 2003 sme sa presťahovali do Klaudynho rodného mesta, do Košíc, ktoré je už roky aj mojim domovom. Mám úžasné 2 deti  Sofinku a Filipka, na ktorých som veľmi hrdý.

Spolu s Klaudy sme sa po škole rozhodli pre podnikanie v oblasti obchodu, pomoci ľudom. 6 rokov sme podnikali vo finančnom poradenstve, mali vlastnú pobočku, tím finančných poradcov, robili sme vlastné semináre. Odmenou boli pre mňa stovky spokojných klientov, ktorým som pomohol si zabezpečiť dôchodok, poistenie či sporenie.

Vplyvom okolností sme sa v r.2009 rozhodli pre zmenu. Stále sme chceli zostať v oblasti obchodu a služieb, lebo práca s ľuďmi a pomoc ľudom ma veľmi baví, tak sme sa rozhodli pre budovanie si vlastnej značky v realitách pre lokalitu Košice a Košice okolie.

 

Mojim životným číslom je 8 a navyše som v znamení baran, čo vystihuje aj moje vlastnosti a schopnosti potrebné pre úspešnú prácu realitného makléra:

  • neustále sa vzdelávam a pracujem na sebe
  • mám vysoký zmysel pre spravodlivosť, spravodlivé jednanie a konanie, ľudia mi dôverujú a vedia sa na mňa spoľahnúť
  • som pracovitý, trpezlivý, mám organizačné schopnosti, dar zdravého úsudku,
  • mám veľkú zodpovednosť a dôraz na detaily, som vytrvalý a húževnatý
  • využívam svoju intuíciu a som empatický

 

Ako realitný maklér som:

Profesionálny a spoľahlivý: mám odborné vedomosti a 14ročné skúsenosti v oblasti nehnuteľností. Som spoľahlivý a dodržiavam vysoké štandardy etiky a profesionality.

Výborné komunikačné schopnosti: som schopný efektívne a jasne komunikovať s klientmi, porozumieť ich potrebám a požiadavkám a odpovedať na ich otázky a obavy.

Vynikajúci obchodník: mám schopnosť vyjednávať a presviedčať, a to nielen pri stanovovaní cien, ale aj pri riešení prípadných sporov a konfliktov medzi kupujúcimi a predávajúcimi.

Vyhľadávač príležitostí:  aktívne skúmam trh s nehnuteľnosťami, sledujem vývoj cien, nové ponuky

Dôkladný a organizovaný: som dôkladný vo všetkých aspektoch svojej práce. Mám silné organizačné schopnosti a som schopný efektívne riadiť množstvo informácií, dokumentov a termínov, ktoré sú s touto prácou spojené.

Empatický a ohľaduplný: som schopný pochopiť potreby a očakávania klientov a prispôsobiť sa im. Som ohľaduplný voči ich individuálnym situáciám a viem, že kúpa alebo predaj nehnuteľnosti je často emocionálnym procesom.

Prispôsobivý a flexibilný: viem s prispôsobiť rôznym situáciám a potrebám klientov. Som flexibilný a pripravený pristúpiť k jedinečným výzvam a riešiť ich s nadšením a profesionalitou.

 

Mojimi obľúbeným citátmi, ktorými sa riadim v mojej práci:

"Čo dávaš, to dostaneš" , „ čo zaseješ, to zožneš"

Ja ako realitný maklér poskytujem svojim klientom kvalitnú realitnú službu a snažím sa tým získať si ich dôveru.

 

Kto chce, hľadá spôsoby, kto nechce, hľadá dôvody.“

Mám skutočnú vášeň a motiváciu pre túto prácu, aktívne hľadám spôsoby, ako prinášať výsledky a dosahovať úspech. Vzdelávam sa, zlepšujem svoje zručnosti a hľadám nové príležitosti. Snažím sa prekonať prekážky a vyhľadávať riešenia, aby som mohol lepšie slúžiť svojim klientom.

 

Nesnívaj svoj život. Začni žiť svoje sny.“

Ako realitný maklér je dôležité mať vášeň a túžbu pre túto prácu. Tým, že si stanovíme jasné sny a ciele v tejto oblasti, môžeme začať žiť a uskutočňovať svoje sny prostredníctvom aktívneho kroku.

To zahŕňa vzdelávanie sa, získavanie skúseností, budovanie siete kontaktov a vyhľadávanie príležitostí. Taktiež zahŕňa odvahu a odhodlanie prekonať obavy a prekážky, ktoré môžu vyskočiť na našej ceste.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti